Farid Bennasser

Huisarts mechelen portrait

015 71 06 22

info@bennasser.be




    Openingsuren

  • Maandag: Na afspraak
  • Dinsdag: Na afspraak
  • Woensdag: Na afspraak
  • Donderdag: Na afspraak
  • Vrijdag: Na afspraak
  • Zaterdag: wachtdienst: 1733
  • Zondag: wachtdienst: 1733


Over mij

In 2000 studeerde ik als arts af aan de Universiteit van Leuven(KUL). Sinds 2001-heden doe ik naast huisartsgeneeskunde ook Kind&Gezin kindconsultaties. 

2003-2008 diabetesconsultatie-arts bij de VUB te Jette  

Het afwisselend karakter van Huisartsgeneeskunde maakt dat er elke keer wel iets nieuws te beleven is. Dit trekt me erg aan in dit specialisme. Tevens haal ik veel voldoening uit de nauwe arts-patiënt relatie in ons vakgebied. Een goed contact en wederzijds respect is voor mij essentieel.

Geneeskunde is een dynamische discipline. Met het oog om u de beste zorg te verlenen, baseer ik me op de meest relevante wetenschappelijk onderbouwde richtlijnen. Het is tot op heden nog steeds eeen zeer uitdagende beroep om de patiënten zo zorgzaam mogelijk verder te helpen naar de diagnose en therapie.

Is het erg dringend?

Elke dag zijn er plaatsen gereserveerd voor dringende gevallen en acuut zieke patiënten. Gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.

 

Bent u verhinderd?

Als u niet op uw voorziene afspraak kan komen dan moet u die annuleren ofwel zelf online minimum 4uur op voorhand ofwel telefonisch zodat iemand anders in uw plaats geholpen kan worden.

 

Wachtdienst

De wachtdienst is een samenwerkingsverband tussen de dokters van Mechelen en omgeving.

Maandag 08u00 tem  Vrijdag 19u00:  1733.

Vrijdag 19u00 tem Maandag 08u00:  1733 huisartsenwachtpost

De dokter van wacht brengt na uw bezoek verslag uit zodoende wij deze gegevens kunnen bijhouden in uw Globaal Medisch Dossier

 

Breng steeds uw identiteitskaart. Dit is o/a nodig voor de actualisatie van uw EMD (Elektronisch Medisch Dossier) en om uw verzekeringsstatuut na te kijken.